Політика конфіденційності

ТОВ «Клініка естетичної стоматології» (надалі – Клініка) зареєстрована та діє відповідно до законодавства України. На виконання Закону України «Про захист персональних даних», Клініка приймає на себе зобов’язання захищати персональні дані що надходять від осіб, що відвідали наш сайт.

Цією Політикою конфіденційності ми повідомляємо Вам про те яким чином Клініка оброблятиме персональні дані, про види персональних даних, які збираються, мета використання зібраних даних, про заходи безпеки для захисту персональних даних та про порядок взаємодії Клініки з третіми особами щодо персональних даних.

Також повідомляємо Вам контактну інформацію для звернення з будь-якими питаннями які можуть виникнути у користувача нашого сайту, як у суб’єкта персональних даних.

Клініка не збирає та не обробляє персональні дані, що стосуються расового або етнічного походження, політичних, релігійних або світоглядних переконань, членства в політичних партіях та професійних спілках, засуджень до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

Політика конфіденційності поширюється на всі персональні дані (ідентифікаційні та неідентифікаційні), які Клініка отримала від користувача у зв’язку з користуванням ним цим сайтом.

Персональні дані та робота з ними.

На сайті Клініки персональні дані користувача (ідентифікаційні) запитуються тільки під час використання ним розділу “запис на прийом онлайн”. Запитується ім’я, прізвище та адреса електронної пошти.

Роз’яснюємо, що зазначені вище дані запитуються виключно з метою надання зворотної відповіді на питання, яке Ви задаєте при зверненні онлайн, в тому числі і для запису на прийом до лікаря.

Клініка відповідально ставиться до зберігання даних користувачів сайту. Персональні дані, що були передані користувачами сайту Клініці зберігаються на власному хостингу.

 Крім того, всі працівники Клініки повідомлені про зміст Закону України «Про захист персональних даних» та ознайомлені з цією Політикою конфіденційності.

Клініка не взаємодіє з третіми особами з приводу передачі персональних даних користувачів сайту окрім випадків, коли сайт було використано для здійснення незаконної діяльності.

Статистика відвідування сайту. 

Сайт Клініки, під час відвідування ним користувачем також збирає неідентифікуючу особисту інформацію, а саме: відомості про з’єднання, трафік, браузер, пристрій користувача, а також про дату, час та тривалість знаходження на сайті, відвідувані сторінки тощо. 

Використання файлів cookie.

Всі основні браузери (Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari for macOS) в своїй роботі використовують файли cookie. Це невеликі текстові файли, які під час роботи сайту залишаються на пристрої користувача назавжди – це постійні файли cookie, вони можуть бути видалені тільки користувачем, та/або тимчасово – то будуть сесійні файли, що видаляються після закриття браузеру.

Використання файлів cookie зробить Ваш час проведений на нашому сайті продуктивнішим, а сам перегляд зручнішим. Якщо сказати точніше, повноцінний перегляд сайту Клініки можливий тільки за використання файлів cookie. Крім того, користування Вами файлами cookie надає нам можливість отримувати інформацію про Ваші вподобання та інтереси на нашому сайті, також вони є інструментом відслідковування шахрайських дій.

Звертаємо Вашу увагу, що користувач в будь-який час може у налаштуваннях свого браузера вимкнути використання файлів cookie. У такому випадку Клініка не несе відповідальності за некоректне відображення інформації на нашому сайті.

Клініка також використовує Google Analytics для отримання інформації про відвідування сайту – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html.

Наш сайт також співпрацює з Facebook. Деякі сторінки мають «кнопку» поділитись, що дозволяє швидко і без зайвих рухів розміщувати інформацію нашого сайту, яка Вам сподобалась, на Вашій сторінці у соцмережі Facebook.

Також, наш сайт використовує Facebook Pixel. Це фрагмент коду для сайту, який дозволяє виміряти результати, оптимізувати рекламу та створювати аудиторії для рекламних компаній. Іншими словами, допомагає нам виявляти Ваші інтереси та пропонувати Вам саме ті послуги, які можуть бути Вам цікаві.

У випадку виникнення запитань, пишіть на адресу: kes@kes.com.ua.

Клініка залишає за собою право вносити зміни до цієї Політики, в тому числі і у зв’язку зі змінами у законодавстві України. Тому просимо періодично переглядати нашу Політику конфіденційності, щоб бути в курсі останньої редакції.